Cautare

665 de rezultate pentru "com sanmartin bihor" (2.56 secunde)
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor a inaugurat ieri, la Alesd, noul sediu al Administratiei Finantelor Publice din localitate.
Camera de Comert si Industrie Bihor (CCI Bihor) a organizat ieri, in colaborare cu Asociatia de Standardizare din Romania - ASRO seminarul interactiv cu tema: ... Desi si-au anuntat participarea circa 20 de solicitanti, numai jumatate au fost prezenti ieri in sala de conferinte a CCI Bihor.
607 din 18 decembrie a Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cu anexele 1 si 2, sunt aprobate normele de venit, coeficientii de corectie si acordarea acestora pentru aplicare in anul 2009 in judetul Bihor, pentru contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din activitatile care se regasesc in nomenclatorul activitatilor independente, aprobat prin OMF Publice nr.1847/2003.
Janota László, sef Birou Rente Viagere Bihor, ne-a declarat ca, incepand cu anul 2009, rentierul poate ramane proprietar pe o suprafata de teren agricol mai mare de 0,5 hectare pentru folosinta personala.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
"Cu siguranta, ne dorim o victorie pe terenul celor de la Juventus Bucuresti, vrem sa luam cat mai multe puncte si in meciurile cu Valcea si FC Bihor, dar important ar fi sa nu primim gol pentru ca venim dupa cateva partide in care nu am luat gol", a declarat capitanul alb-visiniilor, Alin Pavel, pentru gazetanoua.ro.
Florian Chise din Bihor participa constant la targurile traditionale. ... Palinca de la prima distilare, in Bihor, se numeste vutca si are cel mult 25 grade.
In Bihor se vor dota un numar de 16 cabinete de consiliere psihopedagogica in valoare de 256.000 de lei si sapte cabinete de logopedie in valoare de 84.000 de lei.
O hotarare asemanatoare a fost luata impotriva filialei UDMR Bihor. In urma unei reclamatii depuse de catre filiala judeteana a PRM, aceasta a fost obligata de Biroul Electoral Judetean sa-si ridice de urgenta afisele electorale ilegale de pe teritoriul judetului Bihor.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se va afla azi in judetul Bihor. Cu acest prilej, el va face o vizita la Spitalul Judetean, la ora 9:30, dupa care, la 10:45, va depune o coroana de flori la statuia generalului Traian Mosoiu.
• alte atributii stabilite prin Legea 215/ 2001 privind administratia publica locala • Numele si adresa angajatorului Primaria Municipiului Oradea, Piata Unirii 1-3, 410 100, Oradea, Bihor, Romania • Tipul activitatii sau sectorul de activitate Administratie publica si cercetare, cel din urma aspect fiind sustinut de publicarea urmatoarelor lucrari:
Joi, la Camera de Comert si Industrie Bihor a avut loc Adunarea Generala in vederea desemnarii noilor membri in forurile de conducere a acestei institutii.
Parlamentari, prefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, directori de agentii de dezvoltare regionala, agentii de mediu si regii din Bihor, Arad, Cluj, Satu Mare, Salaj, Alba, Hunedoara si Mures au semnat la sfarsitul saptamanii trecute, la Oradea, Declaratia de principii intitulata „Ardealul –
Dan Octavian, directorul general al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca starea agriculturii noastre este determinata de urmatorii factori importanti: ... De aceea am ajuns printre codasii Europei", a conchis reprezentantul FP Bihor.
In acest drum sunt adevarate cratere, din care risti sa nu mai iesi cu masina", a declarat, ieri, in conferinta de presa, presedintele PSD Bihor. ... Mai mult, numeroasele interpelari ale parlamentarilor bihoreni aflati atunci in opozitie au ramas fara niciun rezultat, judetul Bihor fiind ignorat total de fosta putere.
Florin Chise din Bihor participa pana azi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. "Am adus tuica de mar si tuica de pruna!
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu cu palinca de mere si palinca de pruna.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului producatorilor si mestesugarilor de la Universitate, organizat in luna decembrie de Primaria Capitalei, cu palinca de mere si palinca de pruna.
Senatorul PSD Bihor Alexandru Athanasiu este de parere ca seful sau de partid, Mircea Geoana, este bine intentionat in ceea ce face, dar nu a reusit mare lucru de cand este in fruntea partidului.
Organizatia judeteana de tineret a PSD Bihor a desfasurat ieri o actiune de colectare a gunoaielor ramase dupa sarbatoarea de 1 Mai. Actiunea TSD Bihor de colectare a gunoiului avut loc la marginea padurii din statiunea Baile Felix.
google-analytics.com